Stop omzetverlies

Het is onze missie dat iedere ondernemer in Nederland geen cent meer verliest door niet- of veel te laat betaalde facturen.

Je winst de baas

Bij Incassoline geloven we eigenlijk niet in incasso. Dat klinkt gek, zeker omdat we dat voor onze klanten doen: incasseren. Dat doen we heel goed maar incasso is altijd achteraf. Het leed is eigenlijk al geschiedt met alle gevolgen van dien. Verlies aan omzet, verlaging van je winst, negatieve energie, veel gedoe en het risico dat je je klanten kwijtraakt.

Daarom begint Incassoline bij het uitbrengen van je offerte. Als je een nieuwe opdracht binnenhaalt is het goed om te weten met wie je zee gaat. Hoe ziet de bedrijfsstructuur eruit? Is een klant wel kredietwaardig en wat spreek je af over de voorwaarden waaronder jij levert en je klant betaalt? Daar gaat veel mis. Als je er vooraf even bij stilstaat, scheelt dat achteraf een hoop geld en Met de abonnementen van Incassoline ben je altijd zeker in een onzekere situatie.

Wil je meer weten over Incassoline? Mail dan naar info@incassoline.nl of bel: 088 – 501 87 77.
Incassoline is een product van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso al meer dan 40 jaar kennis en ervaring in incasso.

Gratis 90 dagen proberen

Hoe werkt Incassoline?

Als je weet met wie je zakendoet en je materialen zoals offertes, voorwaarden en facturen op orde zijn, dan voorkom je omzetverlies door niet betaalde facturen. Bekijk hier hoe Incassoline werkt voor iedere onderneming.

Incassoline maakt kinderen weerbaar

Speciaal voor leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs hebben Willems Return, Incassoline  en de Stichting Resilient Care Taking een fysiek weerbaarheids- en zelfverdedigingsprogramma ontwikkeld. De training “Jij maakt het verschil” is ontwikkeld op basis van kracht, flexibiliteit en natuurlijke weerbaarheid van de jeugd rondom schulden. Een training met een simpel doel: vaste grond geven aan ontluikend zelfvertrouwen bij kinderen. Binnenkort starten de eerste scholen in Utrecht met deze training.

Minder mensen met schulden
Incassoline en Willems Return willen graag iets minder, minder mensen met schulden. Immers schulden zorgen niet alleen voor geldzorgen, maar voor allerlei gevoelens van niet welbevinden. Schulden drukken zonder meer het welzijn. En onder druk presteren we minder, zijn we minder blij, zijn we minder in staat onze talenten te ontwikkelen en kunnen wij moeilijker zorgen voor onze naasten. Maatschappelijke verantwoordelijkheid houden wij graag eenvoudig: geen woorden, maar daden. Geen manifest, maar actie.

 

Onze mensen

Bij Incassoline werken met passie voor ondernemen. We koppelen ons eigen verleden als zzp-er of mkb-er aan onze rijke kennis en ervaring op het gebied van incasso en creditmanagement. We staan naast ondernemers met praktische tips, het juiste advies en als het moet actie met resultaat. Want het is onze missie en taak dat jij als ondernemer geen cent meer verliest aan klanten ie je niet of veel te laat betalen. Daar doen het voor.

Klaas Soellaart

Creditmanagement professional

Ingace Feringa

Gerechtsdeurwaarder

Kelvin Nodelijk

Juridisch adviseur

Bary den Blanken

Senior Incassospecialist

Ryan Wagjio

Client succes manager

Champal Gijzen

Marketing & sales

Jessica Hietbrink

Senior Incassospecialist