"Ondanks een getekende offerte kon ik naar mijn geld fluiten. Incassoline helpt me dit te voorkomen. Via hun online systeem heb ik volledig de regie in handen en als het moet maak ik gebruik van de expertise en ervaring van Incassospecialisten. Die zijn goed bereikbaar en helpen je snel verder."

Ondanks een getekende offerte kon ik naar mijn geld fluiten

4 september 2018

Geen vuiltje aan de lucht
Via via werd ik uitgenodigd bij een financiële dienstverlener. Ze wilden ‘wat’ gaan doen met hun marketing en hadden grote ambities. Ik bekeek hun website en inderdaad hun marketing en uitstraling kon wel een impuls gebruiken. Ik voerde een aantal gesprekken in hun prachtige kantoor op een top locatie. Het voelde goed aan. Enthousiaste mensen. Ondernemers met ambitie die gas wilde geven en daar ook budget voor hadden. Ik ging voor ze aan de slag. Voerde eerst wat kleine opdrachten uit en mijn facturen werden keurig netjes binnen de termijn betaald. Toen kwam er een grote opdracht waarvoor ik best wat mensen moest inhuren. Maar ja, ik was al een tijdje bezig voor ze en tot nu toe was er geen vuiltje aan de lucht. Met volle energie gingen we aan de slag. Ik stelde voor deze opdracht wel een offerte op en mailde die naar de directeur eigenaar. Er was haast bij de klus want zij wilde deelnemen aan een belangrijk evenement. Net op tijd was alles gereed, iedereen blij.

Niet leuk meer
Na dat evenement stuurde ik een aantal facturen. Wat na een paar weken opviel was dat alle bedragen van een paar honderd euro voldaan waren maar de grotere bedragen nog niet. Negen weken na het verstrijken van de betalingstermijn stond nog een bedrag van € 28.345,35 open. Dat was niet leuk meer. Met behulp van een incassobureau probeerde ik eerst te komen tot een minnelijke regeling. Toen dat niet werkte, kwamen we in een gerechtelijk procedure terecht. Ik had helaas mij spullen niet op orde. De voorwaarden waren verouderd, er zaten geen duidelijke regels bij ten aanzien van de te leveren diensten en de voorwaarden waarop mijn klant mijn geleverde diensten zou afnemen en betalen. Ondanks een ondertekende offerte, kon ik toch fluiten naar mijn geld. Ik kon mezelf wel voor mij kop slaan. Harde les maar nu pak ik de zaken anders aan. Ik zorg dat mijn zaakjes goed geregeld zijn en heb gelukkig een partner die me met raad en daad bij staat als ik onbetaalde facturen tegenkom. Leuke van werken met Incassoline is dat je via hun online systeem volledig eigen regie hebt in het uit handen geven van je vordering maar dat je wel gebruik kan maken van al hun expertise en ervaring. Online maar ook via e-mail, telefoon en als het moet een afspraak. Sinds dat ik met Incassoline werk heb ik geen onbetaalde facturen meer….moet dat wel even afkloppen.

Gerelateerd

14-09-18
04-09-18
12-06-18
11-06-18